Pogrebno-Petrović

Kada ste potrešeni ili tužni, kad vam život zada najteže udarce, sve je podnošljivije kad postoje prijatelji koji su uz vas. Ne samo oni lični prijatelji koji će vam podršku pružiti zagrljajem i razgovorom, već još neko.

Mi smo ona vrsta prijatelja koji se pojavljuje BAŠ u tom momentu kad vam je najpotrebnija, kako bismo vam konkretno pomogli oko gomile važnih detalja: sređivanja kompletne dokumentacije, preuzimanja pokojnika, čuvanja u rashladnom uređaju, kompletne opreme za sahranu, prevoza preminulog…

Mi smo prijatelji koji su tu diskretno, nenametljivo, a ipak preuzimaju najveći deo posla. Sve sa ciljem da sve oko poslednjeg ispraćaja vama bliske osobe bude dostojanstveno i na nivou.

Ipak, prioritet ste nam vi i vaša porodica. Vama štedimo ne samo vreme, već i novac, svojim povoljnim cenama i brojnim GRATIS uslugama.

Upoznajte nas!

Ko smo i gde smo?

Pogrebno preduzeće PETROVIĆ osnovano je 1989. godine. Danas imamo dve poslovnice: u Novom Sadu i u Bukovcu.

Mi smo porodična firma sa tradicijom, koja se bavi prodajom kompletne pogrebne opreme i prevozom pokojnika atestiranim vozilom u zemlji i u inostranstvu. Među našim uslugama se nalaze i priprema i oblačenje pokojnika, smeštaj pokojnika u rashladni uređaj (besplatno), ali i pribavljanje potrebne dokumentacije

Imamo najpovoljnije cene u Novom Sadu, a i šire, a naše GRATIS USLUGE predstavljaju neprocenjivu pomoć porodicama preminulih.

Kroz tri decenije rada svojim uslugama pomogli smo hiljadama porodica u njihovim najtežim životnim momentima. Iza sebe ostavljamo samo zadovoljne klijente, a njihove uspomene su zbog svega čime smo doprineli – koliko tužne, toliko i lepe. Jer, znaju da je sve oko poslednjeg ispraćaja obavljeno na najbolji mogući način, dostojanstven i svečan.

DOBRE SARADNJE

Višedecenijsko iskustvo donelo nam je dobro poznavanje svih procedura oko preuzimanja, prevoza, čuvanja, sahrane.

Takođe, donelo nam je odličnu saradnju sa PIO fondom, matičarima i ambasadama.

Sve to nam omogućava da vas adekvatno posavetujemo, da obavimo svu papirologiju umesto vas.

Poslujemo u saradnji sa PIO fondom, što znači da je za sahranu penzionera Republike Srbije besplatna pogrebna oprema.

Pogrebno preduzeće PETROVIĆ je ime koje je za sve ove godine steklo renome, koji se bazira na profesionalnosti, visokom kvalitetu usluge i povoljnim cenama, ali ne manje važno – na poštovanju i razumevanju potreba porodica kojima smo se našli u najtežim momentima.

Spremni smo da pomognemo i vama.

Mi smo tu za vas 24 časa, 365 dana u godini.

Radno vreme

Od 00 do 24č - 366 dana u godini.

Telefon na koji nas možete dobiti 24časa 365 dana u godini

Pozovite na: +381 60 37 47 097

Pošaljite nam poruku

Tu smo za Vas 24 časa, 365 dana u godini. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili želite da nas kontaktirate, popunite donju formu.

Pogrebno Petrović Novi Sad

Preradovićeva 88, Petrovaradin
+381 60 37 47 097