Nakon što je ustanovljena smrt, po pozivu obavljamo preuzimanje posmrtnih ostataka pokojnika iz staračkih domova, bolnica, instituta ili dolaskom na kućnu adresu.

U ovim teškim momentima, tu smo da vam pomognemo izuzetno brzom i profesionalnom uslugom, ali i da uštedimo vaš novac uz jednu važnu uslugu koja je kod nas – gratis!

Besplatan rashladni uređaj

Kada se obavi preuzimanje pokojnika iz bolnice, sa kućne adrese ili iz staračkog doma, posmrtni ostaci se odvoze u rashladni uređaj koji ne naplaćujemo!

Smeštaj i čuvanje pokojnika u rashladnom uređaju može da obuhvati različiti vremenski raspon. Od samo jednog dana, kada se sahrana uspe brzo dogovoriti, pa do nedelju dana, kada se, recimo, čekaju najbliži srodnici da doputuju iz inostranstva.

Činjenica da je ova usluga kod nas gratis svakako pogoduje našim korisnicima, jer pomaže da troškovi koji su zadesili porodicu ili najbliže srodnike u ovim okolnostima ipak budu znatno manji.

Ova ušteda je, svakako, najosetnija u onim slučajevima gde je, iz određenih razloga, potrebno čuvati pokojnika u rashladnom uređaju više dana.

Besplatan rashladni uređaj samo je jedna je od stvari po kojoj se razlikujemo od drugih, ali našim korisnicima pravi – ogromnu razlik!

Brzina – velika prednost

Naša velika prednost je činjenica da preuzimanje pokojnika obavljamo u najkraćem mogućem roku, pa čak i u roku od pola sata nakon poziva.

Ovo je posebno važno kada je u pitanju preuzimanje umrlog sa kućne adrese, pri čemu porodici i bliskim ljudima koji su ožaložćeni najčešće biva bar delimično lakše da se suoče sa gubitkom nakon što pokojnika preuzmemo i odvezemo.

Takođe, ništa manje važno nije ni odnošenje pokojnika iz staračkog doma ili bolnice, jer stari ili bolesni ljudi iz neposredne okoline uglavnom bivaju uznemireni zbog smrti osobe koju su poznavali.

Zbog fizičkih promena koje se kroz vreme dešavaju u prostoriji u kojoj je pokojnik, ali i emotivnog stanja prisutnih ljudi, naša ekspeditivnost je od velikog značaja.

Mi znamo koje sitnice ljudima znače u ovim situacijama i trudimo se da im skinemo barem taj deo tereta koji ih je zadesio. U momentima neverice i tuge, pravimo situaciju podnošljivijim i lakšom. Tu smo uz vas.

Telefon na koji nas možete dobiti 24časa 365 dana u godini

u Srbiji: +381 60 37 47 097

Pročitajte još i Prevoz Pojnika iz Inostranstva.