Sređivanje kompletne dokumentacije, uključujući i papire u ambasadama, usluga je koju radimo za vas, jer znamo koliko vremena i energije vam oduzima takozvana “papirologija” koju je neophodno pribaviti u slučajevima smrti.

Dakle, i u ovom segmentu imate našu kompletnu podršku i pomoć.

Zašto je dobro da se mi bavimo papirima umesto vas?

U situacijama kada se ljudima dogodi smrtni slučaj u porodici ili bližoj okolini, ponajmanje im treba da se bakću sa bilo kakvim papirima. Mnogo je drugih stvari o kojima treba da vode računa: pripremi sahrane i daće, kontaktima sa ljudima koji dolaze da izjave saučešće, neretko i smirivanju posebno emotivnih članova porodice… Kada vam je glava puna tolikih odgovornosti, verujemo da vam se ponajmanje bavi dodatnim obavezama i opterećenjima.

Ožalošćene osobe najčešće savladaju i emocije koje nisu u naročitom skladu sa koncentracijom. U takvom stanju (zbunjenost, tuga, bes…) dolazi i do grešaka, zaboravljanja, ali i smanjene tolerancije. Greške vode do kašnjenja, ali i nerviranja.

Znamo da sređivanje papira u našoj zemlji nije baš naročito brzo i jednostavno, da neretko iziskuje dosta vremena i strpljenja. Kada ljudi imaju smrtni slučaj u porodici, često su i vreme i živci na izmaku. “Petljanje” sa papirologijom nije nešto što je preko potrebno u takvom stanju.

Prepustite sve oko dokumentacije nama, a vi se posvetite ispraćaju pokojnika i svim obavezama koje to nosi, a nije ih malo.

Šta radimo za vas

Mi sređujemo kompletnu dokumentaciju koja vam je potrebna u datoj situaciji, od početka do kraja. U najčešće usluge iz ovog područja spadaju:

  • Pokretanje ostavinskih rasprava
  • Vađenje izvoda iz Knjige umrlih
  • Vađenje sprovodnica u ambasadama

S obzirom na to da ovu uslugu obavljamo svakodnevno, kompletna procedura oko svih vrsta papira koji vam trebaju u slučaju smrti u porodici nam je dobro poznata, a imamo i odličnu saradnju sa matičarima, kao i ambasadama.

Vi ne morate da radite ništa oko toga i možete biti potpuno mirni, jer ćemo mi za vas srediti apsolutno sve od papira. I to u najkraćem mogućem roku.

Time štedimo vaše vreme i osećanja i poštujemo vaš period ožalošćenosti, kojem se možete u miru posvetiti.

Telefon na koji nas možete dobiti 24časa 365 dana u godini

u Srbiji: +381 60 37 47 097